Departamente

Departamentele Clinicii Essto:

IMPLANTOLOGIE

Dr. Mihaela Adina Ciurea

Implantologia are componentă protetica, protezarea pe implanturi
Implantologia ne oferă posibilitatea de a înlocui dinții lipsă printr-un implant, adică un surub creat special și care se introduce în os de către medicul specialist. Acesta înlocuiește și preia funcțiile unei rădăcini dentare.

află mai multe

ORTODONȚIE

Dr. Mihaela Adina Ciurea

Ortodonția este o supraspecializare a stomatologiei care se ocupă cu echilibrarea multilaterală a aparatului dentomaxilar. Adică, este acea ramură a stomatologiei care se ocupă de estetica zâmbetului. Specialistul ortodont are grijă ca dinții să fie drepți și muscătura să fie una corectă și sănătoasă.

află mai multe

PROTETICĂ DENTARĂ

Dr. Mihaela Adina Ciurea

Protetica dentară studiază metodele de restaurare morfofuncțională și estetice ale aparatului dento-maxilar prin reconstituire cu fațete de porțelan, coroane de ceramică, punți sau proteze mobile. Cele mai estetice și des întâlnite sunt lucrările de protetică dentară fixe. Acestea sunt minim invazive și reprezintă fațetele de portelan. Montarea acestora este indicată în cazul unor dinți modificați de forma, ciobiți, cu fracturi ori de culori diferite.

În acest moment, există o gamă largă de soluții protetice. Și cum fiecare pacient este unic, planul de tratament este personalizat!  Cabinetul nostru vă stă la dispoziție pentru a identifica problemele stomatologice cu care vă confruntați și pentru a vă oferi soluții potrivite nevoilor dumneavostră. .

Lipsa unui dinte poate duce, în timp, la dezechilibre majore ale ocluziei dentare

Spațiul rezultat în urma pierderii unui molar va duce la modificări compensatorii: înclinarea dinților din jur, migrarea in sens vertical a antagonistului. Acestea au efecte directe asupra osului, dintilor și gingiei.

Pentru o viață sănătoasă,  Clinica Essto  recomandă restaurarea dinților lipsă sau a celor cu probleme funcționale

află mai multe

PEDODONȚIE

Dr. Mihaela Adina Ciurea

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratamentele dentare ale copiilor. În clinica Essto, ne dăm răgaz și stabilim vizite mai dese, ca să se poată stabili o relație între medic și micul pacient. Folosim materiale speciale și instrumente adaptate vârstei copilului și problemelor stomatologice pe care acesta le întâmpină. Essto deține elemente atractive, plombițe colorate, aparate dentare cu design atragător, modern și colorat special create pentru cei mici. Anestezicele sunt specifice categoriei de vârstă.

află mai multe

ESTETICĂ FACIALĂ

Dr. Mihaela Adina Ciurea

Clinica Essto are soluții și pentru un ten mai tânăr și fără probleme. Ridurile de expreise adâncite de timp, sau chiar pielea îmbătrânită și fără elasticitate pot dispărea sau pot fi diminuate prin tratamente specifice. Toate tratamentele sunt realizate de personal calificat și care alege doar produse certificate internațional.

Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în corpul uman, inclusiv la nivelul țesutului pielii și care ajută la menținerea apei și hidratarea fibrelor de colagen și elastină. Odată cu trecerea anilor concentrația de acid hialuronic din piele începe să scadă, rezultatul fiind o piele mai uscată

Clinica M&M Dental folosește acid hialuronic din gama produselor Belotero. Acesta este conceput pentru hidratare, dar si pentru refacerea elesticității pielii.

Injectare cu hidroxiapatită – Radiesse

Radiesse are rolul de a umple ridurile profunde. Are efect volumizator, redă tonicitatea și rezistența pielii în zona injectată.

Radiesse conține 30% microsfere de hidroxiapatită de calciu, adică un component mineral natural care se găseste în organism și 70% gel carrier.

Primul efect apare imediat după injectare, odată ajuns în țesuturile moi, oferă instant volum zonei tratate. Apoi, hidroxiapatita de calciu stimulează sinteza de colagen produsă de către organism. Acest efect apare în timp și este de durată.

află mai multe